Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamurluk 2 u kinima

"Nikada se nisam napio, a da se sljedeći dan ničega ne sjećam"

mamurluk (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/11
25.05.2011.
u 19:15

– Nikada u životu nisam se napio kao dečki u filmu! Ma takav mamurluk mogu samo Amerikanci izmisliti – tvrdi Tony. Posljedice opijanja kao u urnebesnoj komediji "Mamurluk 2" nije doživjela ni Indira Vladić.

Kakve zgode i nezgode čekaju četvoricu prijatelja predvođenu Bradleyem Cooperom na još jednoj momačkoj večeri, ovaj put u Bangkoku, došle su pogledati brojne domaće zvijezde. Tony Cetinski na premijeru “Mamurluka 2” došao je sa suprugom Ivanom Nobilo.

– Nikada u životu nisam se napio kao dečki u filmu! Ma takav mamurluk mogu samo Amerikanci izmisliti – tvrdi Tony. Podijelio je s nama i planove za ljeto koje će provesti radno.

– Cijelo ljeto mi je već popunjeno koncertima, a potkraj srpnja nastupit ću u pulskoj Areni sa Zagrebačkom filharmonijom – kaže Cetinski.

Posljedice opijanja kao u urnebesnoj komediji nije doživjela ni Indira Vladić.

– Ma ne može se to meni dogoditi, to ne može biti tako – kroza smijeh je rekla pjevačica. Reperu Marinu Ivanoviću Stoki alkohol više nije tako mio pa se, otkrio je, zadnji put napio prije godinu dana.

– Koliko god da sam se znao napiti, nikad nisam bio ni blizu takvom mamurluku kao u filmu. Nisam tip koji se napije pa se ne sjeća pola toga što se događalo – zaključio je Stoka.

Komentara 4

BO
bomba
20:16 25.05.2011.

\"Nikada se nisam napio, a da se sljedeći dan ničega ne sjećam\" --------------------------------------------------- Možda se nisi napio ali nešto drugo sigurno jesi.

TJ
TataEU-Janez
21:08 25.05.2011.

Ali zato mali voli bijelo!

TA
tatacroata
05:49 26.05.2011.

Malo je ljudi kojima je Bog dao talent i \"personality\"! Tony je samo talentiran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije