Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dobro su me odgojili'

Nikad nećete pogoditi tko je ovo preslatko dijete

bar refaeli
Foto: Instagram
1/8
06.03.2014.
u 14:54

Nikad ne biste pogodili tko je ova slatkica s cigaretom u ustima? Mala curica s velikim plavim očima odrasla je u jednu od najpoznatijih manekenki sadašnjice – Bar Refaeli.

Nikad ne biste pogodili tko je ova slatkica s cigaretom u ustima? Mala curica s velikim plavim očima odrasla je u jednu od najpoznatijih manekenki sadašnjice – Bar Refaeli. – Kunem se, dobro su me odgojili – napisala je Bar uz fotografiju kojom je rastopila, ali i zabrinula svoje obožavatelje.

Prekrasna Bar postala je ubrzo jedna od anđelica VS-a te djevojka Leonarda DiCaprija. Više nisu zajedno, no neko vrijeme bili su vjerojatno najljepši par na svijetu.

>>Seksi video lijepe manekenke za kraj: Moja je godina bila ljeto!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:30 06.03.2014.

Meni je na prvu došlo da je to Brad Pitt...

Avatar insideout
insideout
17:28 06.03.2014.

Nikad nećete pogoditi tko je ovo preslatko dijete ------------------------------------------ I zato me zaboli. inace ovo samo balkanskom primitivnom plemenu moze biti dijete sa cigarom u ustima "preslatko"

SW
swic
18:09 06.03.2014.

O Boze jel nema nista vaznije za pisat ? Ovo je luda kuca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije