Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog neobičnih očiju

Nikad nećete pogoditi kako je Nikolina Ristović nazvala novog psića!

Nikolina Pišek Ristović
Foto: Facebook
1/4
09.04.2014.
u 08:28

Nikolina Ristović prošlog je mjeseca na poklon dobila novog psića, štene lutalice koje je udomila, a nazvala ga je po legendarnoj glumici

Tri mjeseca nakon što je u brutalnom napadu stradao njezin španijel Tyson, Nikolina Ristović prošlog je mjeseca na poklon dobila novog psića, štene lutalice koje je udomila.

Preslatko štene od kojeg se rijetko odvaja nazvala je po legendarnoj hollywoodskoj glumici Elizabeth Taylor, zbog "neobičnih očiju".

– Sve sam zgodnija i zgodnija. I ostala sam Elizabeth Taylor, jer mi kažu da imam neobične oči, a smijete me zvati Eli ili Liz – napisala je Nikolina ispod fotografije svog novog kućnog ljubimca na Facebooku.

>>Nikolini Pišek napali brata i pse, jedan uginuo

 

Komentara 11

LU
Lujo123
11:03 09.04.2014.

Pesek ko pesek, a sponzoruša ko sponzoruša, glupa i željna kruha bez motike, pa dok se stvar vlaži ide, a posle ko ga je*e. Nije mi jasno samo zakaj nas vi novinari zlostavljate s ovakvim megabedastočama?

DU
Deleted user
12:43 09.04.2014.

Dobro da ga nije zbog ulizivanja novoj sredini nazvala po hrvatskom vojniku iz Drugog svjetskog rata.

DU
Deleted user
09:36 09.04.2014.

Meni više liči na Severinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije