Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD JAKNE DO GAĆICA

Nika Fleiss živi punim plućima, novi pothvat je skidanje za Playboy

Nika Fleiss
Foto: Playboy
1/3
06.04.2011.
u 19:07

Donedavna skijaška reprezentativka prva je hrvatska (poznata) sportašica koja je odbacila krpice za muški časopis.

Ako su mogle Maja Morales, Nives Celzijus ili Aleksandra Grdić, što ne bi na naslovnici Playboya završila i Nika Fleiss? Ipak, razlika između spomenutih djevojaka postoji jer donedavna skijašica prva je hrvatska (poznata) sportašica koja je za najprestižniji časopis odbacila krpice. Učinila je to i Sanja Jovanović, no za taj su photosession ruku u džep zavukli ljudi iz Globusa.

Dakle, prva pa Nika. Studentica novinarstva nakon skijaške karijere prihvatila se posla na sve strane, malo knjige, a zatim i organizacije Snježne kraljice, gdje je, među ostalim, "kratila put" novinarima do intervjua sa skijaškim zvijezdama. Snašla se i komentirajući skijaške utrke na HRT-u. Brak u koji je ušla pretprošlog Božića s nešto starijim Michelom Lucatellijem, skijaškim trenerom, nije dugo trajao, Samoborka je ovih dana u vezi s Danijelom Šaškinom, porečkim vozačem relija.

Želja za adrenalinom nešto većim od skijanja odvela ju je čak do Finske, gdje je bila u školi relija Juhe Kankkunena. Slupala je auto, natukla ruku, ali jedva se čeka vratiti na led. Otkako je skinula pancerice, živi punim plućima, pokazuje to i novi pothvat. A koji je sljedeći?

Ključne riječi

Komentara 55

OB
-obrisani-
06:12 07.04.2011.

Meni izgleda kao prasica.

FE
Fedele
08:05 07.04.2011.

Ni 50 Eura !

PE
pedesete
21:58 06.04.2011.

Cak joj nije mogao pomoci ni Photo Shop!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije