Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nika Fleiss živi punim plućima, novi pothvat je skidanje za Playboy

Donedavna skijaška reprezentativka prva je hrvatska (poznata) sportašica koja je odbacila krpice za muški časopis.
06. travnja 2011. u 19:07 55 komentara 1941 prikaza
Nika Fleiss
Foto: Playboy
Pogledajte galeriju 1/3

Ako su mogle Maja Morales, Nives Celzijus ili Aleksandra Grdić, što ne bi na naslovnici Playboya završila i Nika Fleiss? Ipak, razlika između spomenutih djevojaka postoji jer donedavna skijašica prva je hrvatska (poznata) sportašica koja je za najprestižniji časopis odbacila krpice. Učinila je to i Sanja Jovanović, no za taj su photosession ruku u džep zavukli ljudi iz Globusa.

Dakle, prva pa Nika. Studentica novinarstva nakon skijaške karijere prihvatila se posla na sve strane, malo knjige, a zatim i organizacije Snježne kraljice, gdje je, među ostalim, "kratila put" novinarima do intervjua sa skijaškim zvijezdama. Snašla se i komentirajući skijaške utrke na HRT-u. Brak u koji je ušla pretprošlog Božića s nešto starijim Michelom Lucatellijem, skijaškim trenerom, nije dugo trajao, Samoborka je ovih dana u vezi s Danijelom Šaškinom, porečkim vozačem relija.

Želja za adrenalinom nešto većim od skijanja odvela ju je čak do Finske, gdje je bila u školi relija Juhe Kankkunena. Slupala je auto, natukla ruku, ali jedva se čeka vratiti na led. Otkako je skinula pancerice, živi punim plućima, pokazuje to i novi pothvat. A koji je sljedeći?

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas