Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda three hilla

Nije više slobodan! Potajno se oženio i postat će tata

Chad Michael Murray
Foto: PA/Pixsell
1/3
21.01.2015.
u 14:39

Zvijezda serije "One Tree Hill" Chad Michael Murray (33) potajno je oženio kolegicu Sarah Roemer (30) s kojom glumi u seriji "Chosen"

Zvijezda serije "One Tree Hill" Chad Michael Murray (33) potajno je oženio kolegicu Sarah Roemer (30) s kojom glumi u seriji "Chosen". Osim da je u braku, javnost je iznenadio i viješću da je njegova supruga trudna te da par očekuje svoje prvo dijete.

– Chad i Sarah jako su sretni i uzbuđeni te uživaju u zajedničkom životu – rekao je glumčev glasnogovornik.

Par je zajedno od prošle godine, a navodno su se vjenčali još ljetos. Glumcu ovo nije prvi brak, bio je u braku sa Sophijom Bush 2006. godine, no već nakon pet mjeseci su se rastali.

>> Prekinuo zaruke prije mjesec dana, a već se hvali novom curom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije