Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

'Nije svejedno' - koncert za beskućnike 1. veljače u Tvornici

Beskućnici
Screenshot youtube
28.01.2013.
u 23:28

Crveni križ je otvorio telefon na koji će slušatelji moći zvati te time donirati sredstva za Crveni križ – prihvatilištu za beskućnike

U petak, 1. veljače s početkom u 20 sati u Tvornici kulture će se održati veliki humanitarni koncert “Nije svejedno!” za pomoć beskućnicima grada Zagreba. Pokrovitelj je grad Zagreb, a organizator Hrvatski Crveni križ.

Na koncertu, će nastupiti Psihomodo Pop, Divlje Jagode, Aerodrom, Pozdrav Azri i Adastra, a cijena ulaznice iznosi svega 50 kn i moći će se kupiti na blagajni Tvornice od ponedjeljka, 28. siječnja.

Osim kupovinom ulaznice publika će moći pomoći doniranjem obuće i higijenskog pribora te pozivima na telefonski broj 060 9016 čime će se moći donirati 5 kn + PDV po pozivu.

Sav prihod ide na račun Crvenog križa – Prihvatilišta za beskućnike.

 Zanimljivo je da su se sredstva za promidžbu koncerta pažljivo trošila te se Jeronim Marić inače idejni začetnik koncerta dosjetio da ne žele trošiti novac na izradu plakata, već su iskoristili drugu stranu Adastrinih plakata te su flomasterima ispisali plakate, a novce za tisak će uštedjeti i dati dati beskućnicima.

Također je napisao pjesmu \"Nije svejedno!\" posvećenu gorućem problemu beskućnika u nas, koju će na koncertu premijerno izvesti. Nada se da će se svidjeti kolegama koji će nastupiti tu večer te da će snimiti i Band aid verziju.

Crveni križ je otvorio telefon na koji će slušatelji moći zvati te time donirati sredstva za Crveni križ – prihvatilištu za beskućnike.

060 9016  (5 kn + PDV)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije