Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavili iznenađenje

Nije preživjela Charlijev odlazak: Kraj za najdugovječniju humorističnu seriju

dva i pol muškarca
Foto: CBS
14.05.2014.
u 22:06

Ove jeseni bit će prikazana posljednja, 12. sezona popularne serije "Dva i pol muškarca"

Charlie Sheen napustio je seriju "Dva i pol muškarca" tijekom osme sezone, 2011. godine, a sada je CBS objavio kako će popularna serija doći svom kraju ove jeseni, u svojoj 12. sezoni.

Serija producenta Chucka Lorrea, u kojoj glavne uloge nose Jon Cryer i Sheenova zamjena Ashton Kutcher, trebala bi fanovima donijeti velika iznenađenja. 

- Chuck Lorre priprema događaj koji će trajati čitavu sezonu. Isto to smo napravili i sa posljednjom sezonom serije "Kako sam upoznao vašu majku" - objavio je CBS. 

Iako gledanost posljednjih sezona nije ni blizu onima dok je Charlie Sheen bio dio serije, "Dva i pol muškarca" najdugovječnija je humoristična serija američke televizije.

>>Mila Kunis i Ashton Kutcher šale se na račun svoje veze u 'Dva i pol muškarca'

>>Dosta mu je da ga Charlie 'olajava': Daj, začepi više!

>>Mladi glumac iz 'Dva i pol muškarca' puca po šavovima

Komentara 3

DU
Deleted user
08:16 15.05.2014.

Jest da je alkić, ali baš mu je odgovarala uloga...

DE
denihr
11:19 15.05.2014.

Ashton je katastrofalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije