Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomio je kraj

Nije mogla izdržati. Rasplakala se ko kišna godina

beyonce
Foto: Screenshot
1/3
28.03.2014.
u 09:24

Beyonce je nastupom u Lisabonu završila svoju svjetsku turneju Mrs. Carter Tour, što joj je prilično teško palo

Beyonce je nastupom u Lisabonu završila svoju svjetsku turneju Mrs. Carter Tour, u sklopu koje je nastupila i u Zagrebu, a sve to pjevačici je prilično teško palo.

Opraštajući se emotivnim govorom na kraju koncerta, Beyonce je briznula u suze.

– Ako ne znate, ovo mi je 132. uzastopni koncert na turneji. Počeli smo prije godinu dana i samo želim reći da je bilo pravo putovanje. U protekloj godini toliko smo toga zajedno prošli – rekla je Beyonce i briznula u plač.

– Dajem vam ružan plač. Hvala svima. Hvala što ste mi omogućili da imam karijeru. Kad padnem, vi me dignete – dodala je Beyonce brišući suze.

>>Beyonce i Jay-Z lažu koliko imaju godina, oboje stariji?

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
12:11 28.03.2014.

a jadna..kad se sjetila da je zaradila samo 500 milijuna $ a očekivala je 700 pa ko ne bi zaplakao nad tom tužnom činjenicom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije