Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dugo potrajalo

Pukla suradnja: Nakon samo 7 mjeseci razišli se Severina i Alen Ključe?

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
02.03.2020.
u 16:06

Alen Ključe i Severina u sedmom su mjesecu počeli suradnju i zajedno su uspješno odradili The Magic Tour.

Nakon sedam mjeseci Severina je prekinula suradnju s menadžerom Alenom Ključeom. Na njezinoj službenoj Facebook stranici  njegovo ime se više ne nalazi na popisu suradnika.

Uspješno su zajedno odradili veliku turneju "The Magic Tour" i nije djelovalo da u njihovom odnosu postoje nesuglasice. Alen Ključe, pišu 24 sata, tvrdi kako je njegovo zdravlje jedini  razlog zbog kojeg više ne surađuju. Još je jedan to u nizu suradnji koju je Severina prekinula u zadnjih godinu dana. 

1/6

Prvi prekid je bio s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, zatim je uoči same turneje suradnju Severini otkazao  njezin dugogodišnji stilist Petar Trbović. Petrović nije nikada otkrio koji su pravi razlozi prekida, dok je Trbović  objasnio kako se povući odlučio jer su poslovne odluke preuzeli ljudi s kojima nije pronalazio zajednički jezik. Severini je  tada poželio puno sreće u daljnjem radu.

Inače, Ključe je Dubrovčanin koji je karijeru započeo kao turistički vodič, a sada sa svojom tvrtkom Star Produkcija stoji iza nastupa velikih svjetskih zvijezda u Hrvatskoj poput Andree Bocellija, Toma Jonesa, Anne Oxe i Michaela Bublea, ali i nadolazećeg spektakla Celine Dion u Zagrebu.

Karijeru Severine Kojić u svoje je ruke preuzeo  samo nekoliko mjeseci nakon što je pjevačica okončala gotovo dva desetljeća dugu suradnju s Tomicom Petrovićem. – Godinama sam bio njezin suradnik, odradio sam nekoliko koncerata, no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki. Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer riječ je o izvođačici koja ima viziju, koja je profesionalna poput inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali – otkrio je Ključe u kolovozu prošle godine za Večernji list.

Prije Severine surađivao je s brojnim domaćim zvijezdama, bio je menadžer Doris Dragović, Ivi Gamulinu Gianniju i Ivani Banfić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije