Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti glumica

Nicki Minaj traži filmsku ulogu po svom ukusu

Nicki Minaj
Reuters/PIXSELL
26.02.2013.
u 14:23

Nicki je dala glas i liku u četvtom nastavku crtanog serijala Ledeno doba, a sad traži i filmsku ulogu po svojoj mjeri

Vatrena raperica Nicki Minaj oduvijek je sanjala da će kad odraste postati glumica, a prije nego što se proslavila u glazbenoj industriji nastupila je u predstavi na off-Broadwayu. Nicki je dala glas i liku u četvtom nastavku crtanog serijala Ledeno doba, a sad traži i filmsku ulogu po svojoj mjeri.

- Voljela bih glumiti, samo tražim pravi projekt, rekla je Nicki novinarima New York Posta - Imam agenta s kojim pregledavam neke scenarije pa ćemo vidjeti.

Nicki je trenutno članica žirija u American Idolu i zabavlja naciju stalnim svađama s drugom sutkinjom, pjevačicom Mariah Carey. Raperica se dosad zbližila s mnogim izvođačima i svaki se put raznježi prilikom pogleda na ponosnu rodbinu natjecatelja na bini.

- Gledajući njihove roditelje, shvatila sam da je to njihov san i da mi moramo učiniti sve što možemo da ga sanjaju što duže, zaključuje raperica s Trinidada koju je hip-hop magazin The Source lani izabrao za Ženu godine.

>> Nicki Minaj pjevala u preuskom crnom bodyju: Što joj je bilo?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije