Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo iznenađenje

Nick Young po(kleknuo): Slavna reperica je zaručena!

iggy azalea
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
02.06.2015.
u 12:34

Proslava 30. rođendana košarkaša Nicka Younga zauvijek će ostati u sjećanju mlade australske reperice

Nakon dvije godine veze košarkaš Nick Young zaprosio je lijepu repericu Iggy Azaleu .

 Igrač Los Angeles Lakersa pred svoju djevojku kleknuo je u ponedjeljak tijekom proslave svog 30. rođendana. Potpuno iznenađena Iggy od šoka je jedva izustila DA!.

– Bila je to predivna proslava na kojoj su se okupili samo bliski prijatelji i članovi obitelji. Nick je zaista iznenadio Iggy prosidbom. Bila je šokirana, uzbuđena i puna emocija – izjavio je izvor za E!News

Dodao je i da Nick već dugo zna da je Iggy ona prava, samo je čekao pravo vrijeme da je zaprosi.  – Postali su jako bliski u proteklih nekoliko mjeseci i ne može ni zamisliti da s nekom drugom provede ostatak svog života. Jedna od najvažnijih stvari koju cijeni kod Iggy jest način na koji se odnosi prema njegovu trogodišnjem sinu – otkrio je izvor. 

Young je svoju dragu zaprosio velikim desetkaratnim dijamantnim prstenom, a samo dva dana prije zaruka za People je izjavio da djevojci sprema veliko iznenađenje. Sudeći prema njezinoj reakciji, ovakvom se iznenađenju zasigurno nije nadala.

>>Slavna reperica na odmoru s dečkom Nickom Youngom pokazala bujne obline

>>Jako gladna: Iggy Azalea jela pileća krilca na dodjeli VMA's-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije