Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film

Nevolje u raju

Nevolje u raju
05.12.2009.
u 10:00

Komedija “Nevolje u raju” 10. prosinca stiže u domaća kina. Film obilježava redateljski debi iskusnog producenta Petera Billingsleya (“Četiri Božića”, “Iron Man”), a scenarij potpisuju Jon Favreau, Vince Vaughn i Dana Fox.

Što uopće može poći po zlu kad četiri mlada para koji su ujedno i međusobno dobri prijatelji otputuju u pravi raj na zemlji gdje je more tirkizno i prozirno, a pijesak bijel i mekan poput najfinijeg perja? Ako je jedan od tih parova odviše analitičan, drugi samo naizgled savršen, treći u problemima zbog velike razlike u godinama, a četvrti pred rastavom, onda mnogo toga može poći krivo čak i na savršenom mjestu poput Rajskog ljetovališta, tropskog otoka u južnom Pacifiku specijaliziranog za terapiju parova. Upravo se ondje odvija radnja komedije “Nevolje u raju” koja 10. prosinca stiže u domaća kina. Film obilježava redateljski debi iskusnog producenta Petera Billingsleya (“Četiri Božića”, “Iron Man”), a scenarij potpisuju Jon Favreau, Vince Vaughn i Dana Fox.

– Imao sam ideju o prijateljima koji su u braku i imaju tipične probleme, samo su neki malo ekstremniji od drugih. Želio sam da scenarij budi nadu. Iako stvari mogu biti teške, bolje je voljeti i raditi na vezi nego je uopće ne imati – objašnjava Vaughn koji predvodi glumačku postavu koju čine same zvijezde poput Kristin Davis (“Seks i grad”) i slavnog francuskog glumca Jeana Renoa. Nakon što su pretražili svako tropsko mjesto na planetu u potrazi za idealnom lokacijom, filmaši su se odlučili za otok Bora Bora na kojem ih je opčinilo modro more koje okružuje bijele pješčane plaže – savršeno mjesto za ljubav i zabavu. Ili se samo tako čini?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije