Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotke

Nevjerojatna razlika! Leonardo iz 'Života na vagi' pokazao impresivnu transformaciju u nekoliko mjeseci

Foto: RTL
1/6
01.03.2024.
u 15:46

U finalu je obećao da će i dalje ustrajati u skidanju kilograma. Sada je na Instagramu pokazao svoj napredak od prošle godine. Na slikama koje je objavio vidi se velika razlika. Podržala ga je i Marijana Batinić koja mu je lajkala fotku.

Leonardo Prajo je sudjelovao u showu 'Život na vagi', a u show je ušao sa 188 kilograma, a na kraju je izgubio 48,7 kilograma što je 25,9 posto tjelesne mase. U finalu je obećao da će i dalje ustrajati u skidanju kilograma. Sada je na Instagramu pokazao svoj napredak od prošle godine. Na slikama koje je objavio vidi se velika razlika. Podržala ga je i Marijana Batinić koja mu je lajkala fotku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo Prajo (@l_prajo)

 

Inače, nakon showa je Leondarno nastavio s treninzima i prehranom nastavio, no onda je u veljači došlo do ozljede.

VEZANI ČLANCI: 

- Trenutak nepažnje me je doveo do ove situacije. Čeka me dug oporavak i velika borba - napisao je na društvenim mrežama i podijelio nekoliko fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonardo Prajo (@l_prajo)

 

Za RTL je otkrio detalje o tome što se dogodilo. 

- Pao sam niz stepenice i iskočilo mi je koljeno. Sad idem na magnetsku rezonancu u Zagrebu, da vidim jesu li ligementi popucali - rekao je Leonardo. Nije siguran hoće li sve biti uredu, no siguran je u to da će oporavak dugo trajati.  
- Nosio sam deset dana longetu i sada imam steznik. Više ne treniram, a unos kalorija sam smanjio na 1600 jer se ne mogu kretati - zaključio je Leonardo.

GALERIJA pogledajte kako je izgledalo finale 'Života na vagi'

1/52

- Kada sam došao doma sam se prvih mjesec dana strogo pridržavao svega, onda sam počeo raditi i malo se oslobodio, nastavio i dalje trenirati i pridržavati se prehrane, no to nije bilo to. Nisam zadovoljan 100 posto što sam napravio, no izgubio sam 50 kilograma i zadovoljan sam – svaki tjedan po pola kilograma manje i bolje ne može -rekao je nakon izlaska iz showa. 

- Prehranu sam dosta promijenio po svome: umjesto pet obroka kao u kući ja pojedem tri, eventualno četiri. Doručkujem između 8 i 10 sati pa uzmem jednu ili dvije mandarine da izdržim do ručka. Ručam između 17 i 19 sati pa eventualno kasnije ako me uhvati glad uzmem jabuku, mandarinu ili tako nešto. Ne mogu ubaciti da sve po planu jedem, ovako mi najviše odgovara i tako sam si naštima - rekao je Leonardo, pa priznao kako muje jako žao zbog toga što je ispao u sredini natjecanja.

VIDEO Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije