Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podbacio lovac

Neviđeni debakl u Potjeri: Mene treba biti sram, ovo je jadno

dean kotiga
Foto: Screenshot
1/2
15.10.2015.
u 11:43

Lovac Dean Kotiga nije znao odgovore na neka sasvim jednostavna pitanja na koja su finalisti odgovarali i stalno ga vraćali korak nazad

Neviđeni debakl dogodio se u HRT-ovoj emisiji "Potjera" koju vodi Tarik Filipović, a koja se emitirala u srijedu navečer. Dvojica finalista odgovorila su, naime, točno na samo tri pitanja naklon čega im je lovac Dean Kotiga rekao da ne zna kako će se vratiti kući ženama. I iako se činilo da će ih lovac lako sustići, on je bio još lošiji od već loših finalista.

Kotiga nije znao odgovore na neka sasvim jednostavna pitanja na koja su finalisti odgovarali i stalno ga vraćali korak nazad. Na kraju su osvojili 38.500 kuna.

– Mene treba najviše biti sram, bez ikakve dvojbe. Nemam ništa reći u svoju obranu. Ovo je jadno i točka – rekao je Kotiga nakon igre.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u priloženom videu od 42. minute.

Ključne riječi

Komentara 33

GR
grodar
12:45 15.10.2015.

E neka. Dosta se pravio vazan kada vodi. A zna i uvrijediti protivnika. Isto kao i morana. Dok vodi onda se hvali, a kada gubi, onda se izvlaci na neke fore. Mirko je najposteniji igrac i kada pobjeduje i kada gubi

RI
Rizlman
15:15 15.10.2015.

Ne trebaš se ti ništa sramiti, jer taj kviz je obična namještaljka i jedino se možeš sramiti toga što za te novce sudjeluješ u toj prevari. Ti češ meni reći da ne znaš da je Te oznaka ta Telur ili kako su ovi nepravilno rekli, a one još veće neznalice im priznale "telurij". Tako je Mirko Miočić nedavno izmislio Von Paulusa, iako se čovjek koji je zapovjedao 6. armijom kod Staljingrada ne preziva tako nego samo Paulus, bez Von. Lazo Goluža i ovi iza odlučuju tko će proći, tko neće proći, to rade i težinom pitanja itd. Na primjer, imate Mirka Miočića, čovjek nema blagog pojma o nogometu. Netko ga vodi za tri stepenice, i tad obavezno slijedi pitanje iz astronomije koju Miočić ima u malom prstu, i to malo teže, kako ga ovaj koji igra protiv Mirka ne bi pogodio. A ovog Kotigu u tom slučaju gađaju francuskim slikarima. Tko tu ne vidi obrazac taj je potpuni sljepac. Postavljači pitanja tu se ponašaju kao rukometni suci, kad neka ekipa ode na nekoliko golova razlike obavezno će dobiti dvije minute i to mi je već dosadno, jer tu nema pravog doživljaja.

ZE
zelenakrava
16:24 15.10.2015.

Ništa neobično. Sudjelovao sam u jednoj Potjeri i tek nakon emisije mi je postalo jasno da je taj Kviz neka vrsta Trumanovog showa.Ne tako da se lovcima ili natjecateljima nekako daju naslutiti pitanja,to ne, ali da se na početku emisije nezna točno koja će pitanja biti u toj emisiji.Mislim da se tijekom emisije prema npr. ponašanju natjecatelja biraju pitanja(ako je natjecatelj simpatičan,elokventan,zabavan,duhovit ili svadljiv,prgav,prepotentan ili pak dosadan,uspavljiv,nezanimljiv-da se onda takvim natjecateljima ponekad možda daju pitanja koja su lagana i dotičnom odgovaraju ili u suprotnom ako ga se želi eliminirati daju mu se možda lagana pitanja a koja on sigurno nezna.Bilo je slučajeva kad mladi natjecatelj nije znao iz koje je republike bio Kardelj a što svaka osoba starija od 45 godina sigurno zna ili stariji natjecatelj nema pojma o nekoj sadašnjoj pop zvijezdi o čemu svakodnevno piše u medijima. A velika većina gledatelja onda tzakljući-kak to nezna pa to svi znaju. Takođe sam mišljenja da ako natjecatelj odabere višu ponudu da nije uvijek sigurno da će dobiti ista pitanja koja bi dobio da je odabrao npr srednju ponudu. U ovom slučaju,niski rezultat natjecatelja i možda prepotencija Kotige naveli su tkz. Velikog brata (redatelj,urednik ili netko treći) da Kotigi postavi ne preteška pitanja ali iz područja koja dotični vrlo vjerojatno neće znati. Možda mala osveta dovela je do toga da se o tome onda piše i poveća gledanost emisije koja je u svakom slučaju gledljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije