Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li vi kušali?

Nevena Rendeli Vjezović probala je meksički specijalitet kojeg bi se malo tko usudio

Foto: Instagram
1/7
24.01.2022.
u 23:00

Inače, prženi skakavci su tradicionalno jelo u Meksiku, a jedu se zbog obilja proteina i u mnogim dijelovima svijeta

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (40) odlučila je sa suprugom Makom Vejzovićem odmoriti u Meksiku, odakle je podijelila egzotične fotografije, ali i otkrila da je probala lokalne gastronomske ponude, koje se mnogi ne bi usudili probati. 

Osim tacosa, enchilada, Nevena je jela i - pržene skakavce. 

"Najdraži dio putovanja mi je isprobavanje hrane koju još nisam jela ili koju imam priliku prvi put u životu kušati u izvornom obliku i spremljenu na tradicionalan način. U Mexico citiju sve sam kušala: tortilje, tacose, enchilade, noples (kaktus), quessadille, chilli, tamales, slatkiše s chillijem i na kraju i pržene skakavce. Nisu uopće loši. Ako ste foodie kao ja i volite kušati nove stvari na putu, obavezno pripremite probavu s probioticima. Savjet zlata vrijedan koji sam poslušala prije puta i sa sobom ponijela probiotik u prahu koji mi je vjerojatno spasio život", napisala je Rendeli ispod objave na Instagramu.

Inače, prženi skakavci su tradicionalno jelo u Meksiku, a jedu se zbog obilja proteina i u mnogim dijelovima svijeta, poput Azije gdje se prodaju kao ulična hrana i "kratki zalogaj". U Meksiku se pod nazivom chapulines serviraju sa češnjakom i limetom. 

Podjetimo, gotovo dvije godine nakon što je otišla s HRT-a Nevena Rendeli Vejzovič vraća se na televiziju. Voditeljicu koja je nekad bila jedno od zaštitnih lica zabavnog programa HTV-a gledat ćemo na Una Tv, gdje će s kolegicama Dejanom Rosuljaš i Sandrom Pajović voditi talk show 21 odgovor.

- 21 odgovor je potpuno novi format intervjua koji do sada nije viđen na ovim prostorima jer spaja dramatičnost trenutka u kojem je gost, koji ima samo dvije minute za odgovor, uvijek u borbi s vremenom.  Ovo je dubinski pripremljen magazin o poznatima u kojem voditeljica pažljivo odabranim pitanjima pomaže gostu da konačno pobijedi sve lažne vijesti koje su se o njemu širile i da otkrije pravu istinu o sebi. Njihova iskrenost i otvaranje budit će u gledateljima suosjećanje, jer će kroz razgovor pokazati koliko su istovremeno i snažni i ranjivi. I pomoći će nam da shvatimo da su se baš svi u životu morali suočiti s povremenim neuspjesima i izazovima, što ih je ojačalo na putu ka vrhu. 21 odgovor je talk-show koji će gledatelji pratiti u dahu. Ovaj show ugostit će niz poznatih osoba koje su često u medijima, koje nas intrigiraju, ali čija je prošlost i sve ono što su prošli na putu do uspjeha, ostalo nepoznato ili je možda pogrešno protumačeno - najavili su s Une. 

VIDEO>>Kristijan Rahimovski javno se oprostio od tate i rasplakao mnoge: Tatek moj, sad odmori, pa rokaj gore s ekipom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije