Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popustili kočnice

Nevena Rendeli radi i na plaži, a B. Đurđević provodi se s djevojkom

nevena (1)
Foto: Pixsell
1/3
06.08.2012.
u 08:00

Nakon što su snimljeni u jednom klubu na Hvaru, Boris Đurđević i Valerija Novak ulovljeni su i kako izmjenjuju nježnosti na bazenu hotela Amfora.

Nevena Rendeli (31) na Hvaru već nekoliko dana snima HTV-ovu emisiju “Boje turizma”, no rijetko nađe vremena za kupanje.

– Snimamo po 12 sati dnevno, a navečer, kad završimo, s nogu padnem u krevet. Inače se ne kupam na Bonju, već odem na Paklinske otoke ili u neku skrovitu uvalu, a ovaj put doslovce sam se spustila iz hotela na plažu – kaže Nevena.

Ni na plaži nije se odmarala, već je s laptopom u ruci pripremala emisiju koja će joj biti zadnja radna prije godišnjeg odmora u kolovozu.

– Na godišnji idem k mami u Pirovac, a suprug će mi se poslije pridružiti. Kako sam lipanj provela u Poljskoj na Euru, a sad sam radila “Boje turizma”, moj odmor će biti prilično pasivan. Planiram se samo izležavati na suncu – zaključila je Nevena.

A kako lijepa voditeljica sniva, tako Boris Đurđević, član grupe Colonia, živi.

Nakon što su snimljeni u jednom klubu na Hvaru, Boris Đurđević i Valerija Novak ulovljeni su i kako izmjenjuju nježnosti na bazenu hotela Amfora. Prije mjesec dana najavio je razvod od supruge Medeje, s kojom iz šestogodišnjeg braka ima dvoje djece, a u novoj vezi ponovno je našao sreću.

Komentara 15

LA
Lavica7
09:06 06.08.2012.

Mlado ludo...staro bez pameti.

Avatar drug tito
drug tito
09:36 06.08.2012.

Nemoral!

PA
patavo
08:52 06.08.2012.

jeste da je ovaj gos đurđević dobro zagazio u godine ali odgovornost i se nije baš naučio...kako je lagano ostaviti djecu koja traže tvoje vrijeme,brigu ,ljubav i zamijeniti za provod..moja baba je znala reći .-eto dođe do godina,ali ne do pameti-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije