Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je u redu

Nevena Rendeli ozlijedila se na snimanju i završila na šivanju

nevena rendeli
Foto: Instagram
1/4
08.07.2015.
u 15:46

– Petu sam razrezala nagazivši na staklo. Nisam nosila japanke, nego sandale, no nije pomoglo. Posjekotina je malo veća i dublja pa imam nekoliko šavova, teško hodam, no ne dam se. Idemo dalje sa snimanjem – rekla je Nevena

Nevena Rendeli ove godine snimanje "Šušura" neće pamtiti samo po lijepom. Naime, na hvarskoj rivi voditeljica se ozlijedila te završila na šivanju, piše Tportal.

To je nije spriječilo da ispuni svoje radne obveze. – Petu sam razrezala nagazivši na staklo. Nisam nosila japanke, nego sandale, no nije pomoglo. Posjekotina je malo veća i dublja pa imam nekoliko šavova, teško hodam, no ne dam se. Idemo dalje sa snimanjem – rekla je Nevena.

Da se ne muči, pobrinula su se dva simpatična momka na Hvaru, a sve je pokazala na svom Instagramu. Odmor joj slijedi tek za dva tjedna, kada će, kaže, valjda usporiti.

>>Lijepa HTV-ovka zapanjila svojim trbušnjacima: Nema odmora dok traje obnova!

>>Edita Misirić izazvala Doris Pinčić na trčanje i sudjelovanje u maratonu

Komentara 1

ST
streetboy
07:23 09.07.2015.

daj zamisli , jedna Nevena Rendeli si je razrezala petu na staklu jer je nekom pijancu ispala flaša i odmah o tome treba obavijestiti hrvatsku javnost. S druge strane ljudi rade na baušteli za crkavicu na +38 koju možda nećeće ni dobiti o tome ni slova . Nemam namjeru umanjiti rad jedne Nevene ali mislim da ima važnijih tema , kojih se Vi kao portal ne usudite ili nesmijete dotaknuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije