Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U iščekivanju

Nevena i Mak Vejzović proslavili prvu godišnjicu braka

Nevena Rendeli i Mak Vejzović otplovili na vjenčanje na Kornate
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/10
13.06.2017.
u 11:14

Televizijska voditeljica i snimatelj vjenčali su se lani na Kornatima, a njihova romansa je počela tijekom snimanja emisije "Šušur": Uskoro će dobiti dvije kćerkice.

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug, snimatelj Mak Vejzović, proslavili su prvu godišnjicu braka.

Najljepše darove tek trebaju dobiti, a to su njihove dvije kćerkice. - Ovako je nekako počeo najljepši dan u našem životu prije godinu dana - napisala je voditeljica ispod fotografije s vjenčanja. 

Nevena i Mak se poznaju od osnovne škole kada su zajedno išli u dramsku grupu, ali ljubav se rodila prije dvije godine tijekom snimanja emisije "Šušur". Ljubav su okrunili brakom na Kornatima.  

 

 

 

Just a perfect day #yearago 💕 #weddingday #tb #anniversary #bestfriends #spring2016 #dreamingofsummer #justlove

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

 

 

 

Komentara 2

KR
kruti175
12:23 13.06.2017.

e sad mogu mirno zaspati kad ovo znam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije