Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA BEZ TATE

Nevena Rendeli emotivnom se objavom prisjetila važne osobe: 'Tvoj glas je sa mnom svaki dan'

Rovinj: Live Večernji TV na WMF. Gosti Vesna Blašković i Nevena Rendeli
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/7
18.09.2023.
u 18:16

Bivša voditeljica prije godinu dana ostala je bez oca koji je preminuo u 72. godini života, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju iz djetinjstva kojom je obilježila tužnu obljetnicu

Bivša voditeljica, autorica i poduzetnica Nevena Rendeli (42) prošle godine je ostala bez svoga oca, Mlađana Rendelija koji je preminuo u 72. godini na današnji dan. Tim povodom Nevena je na društvenim mrežama svom ocu posvetila dirljivu objavu.

- Renda, Čona, Čonćo, košarkaš, tenisač (važno da se pobjeđuje), pasionirani ljubitelj povijesti i knjiga, direktor, radnik, deda ali samo moj Tata. I ta cigareta u ruci, iako si je odbacio prije dvadesetak godina, sada tako nehajno stoji u mojoj, a uz svaki dim čujem tvoje negodovanje. Sve je vodilo tome da postanem slična tebi, a ne mogu ti to više reći. Nisam te sanjala nijednom u ovih godinu dana, ali tvoj glas (ne)odobravanja svaki ali baš svaki dan je sa mnom. Fališ tata, napisala je Nevena pokraj fotografije iz djetinjstva na kojoj sjedi tati u naručju. 

Podsjetimo, Nevena se u siječnju osvrnula na prošlu godinu za koju kaže da joj je bila jako teška. Osim što joj je preminuo otac, saznala je i da joj kćer boluje od rijetke bolesti.

VEZANI ČLANCI: 

- 2022. godina mi je bila teška i bolna. Iskreno, još uvijek se nisam saživjela sa svime što se dogodilo. S druge strane bila je iznimno poslovno uspješna, izlazila sam iz svoje zone komfora i uživala u tome. Moja poduzetnička priča samo je rasla, pokrenuli smo neke nove projekte, nastavili stare, svakim danom mi je postojalo sve jasnije kako sam donijela dobre odluke i kako sam točno tamo gdje trebam biti. I onda šok. U tjedan dana iznenada je otišao moj tata, netko kome sam se cijeli život imala potrebu dokazivati, netko tko me cijeli život tjerao da u svemu dajem najbolje od sebe, netko tko mi je uvijek držao leđa. Nekoliko dana kasnije, dobivamo dijagnozu za jednu od blizanki za koju većina nikad nije ni čula. I bolje da nije. I onda, kao u nekom lošem trileru, umro je i moj svekar, Makov tata, , napisala je i dodala:

- Mislila sam da nitko ne može podnijeti toliko boli odjednom, ali mi ljudi smo čudna bića, podnesemo najgore, raspadnemo se na banalnom. Smijala sam se kad mi nije bilo do smijeha, plakala u sebi jer… život ide dalje, a meni se nije išlo nigdje. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
20:34 18.09.2023.

Nikako ne mogu razumjeti kako ti poznati pate za svojima bližnjima a mi ostali svoje kao zaboravimo za tri dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije