Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
latino zavodnik

Neven Ciganović tulumario okružen obožavateljicama

bunga bunga
Foto: Bunga Bunga
1/8
06.04.2014.
u 11:16

Neven Ciganović bio je jedan od poznatih lica koja su groznicu subotnje večeri proveli tulumareći u zagrebačkom klubu Bunga Bunga

Neven Ciganović bio je jedan od poznatih lica koja su groznicu subotnje večeri proveli tulumareći u zagrebačkom klubu Bunga Bunga. Okružen obožavateljicama, Ciganović je pokazao da i dalje njeguje svoj stil latino zavodnika.

Osim poznatog stiliste, u subotnji provod upustili su se i voditeljica RTL-a Edita Misirić te hokejaš Medveščaka Saša Martinović.

>>Vlatka Pokos pjevala, a Neven Ciganović davao modne savjete

Foto: Bunga Bunga

Komentara 2

DU
Deleted user
12:49 06.04.2014.

a u wc-u mali perica je strpljivo čekao

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
07:49 10.04.2014.

opaki team .kaj on nije rožica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije