Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povjerenju by Neven Ciganović

Neven Ciganović i Stipe Mesić prokomentirali Jadranku Kosor. O čemu je riječ?

U povjerenu by Neven Ciganović
15.05.2023.
u 16:48

Da ne otkrijemo previše, u kalendare upišite 18. svibnja u 20.30 kada će gledatelji na portalu vecernji. hr imati priliku pogledati prvu epizodu emisije ''U povjerenju by Neven Ciganović''.

''Neven prozvao…'', ''Cigi komentirao…'', ''Ciganović ocijenio'', česti su naslovi kada su u pitanju lik i djelo poznatog modnog kritičara, stilista, društvenog kroničara i blogera Nevena Ciganovića. Kroz brojna gostovanja, ali i društvene mreže, Neven je bez puno oklijevanja komentirao aktualne događaje, priče, odjevne kombinacije, ali i svađe na domaćoj javnoj sceni.

Njegovi provokativni i iskreni komentari uvijek podignu prašinu, a kada tome dodamo i spoj (ne)spojivog, dobivamo savršenu formulu za uspjeh, odnosno emisiju ''U povjerenju by Neven Ciganović'' koju je najlakše opisati kao ''spoj nespojivog''. Zašto? Pa dovoljno je da vam najavimo prvog gosta – bivšeg predsjednika Stipu Mesića koji je u razgovoru bez cenzure Nevenu otkrio neke nepoznate detalje poput priče kako je upoznao svoju suprugu Milku Mesić, ali i dobro čuvanu tajnu tko mu sređuje obrve.

No da ne otkrijemo previše, u kalendare upišite četvrtak 18. svibnja u 20.30 kada će gledatelji na portalu vecernji. hr imati priliku pogledati prvu epizodu emisije ''U povjerenju by Neven Ciganović''.

Ššš! Ovo je tek početak… jer Neven za emisiju priprema brojna iznenađenja i zanimljive goste koje će dovesti na povjerljiv razgovor u svoju ''vruću'' fotelju. Očekujte neočekivano, spojite nespojivo!

Komentara 3

AN
angelstorm21
16:18 17.05.2023.

To je trio degenerika

Avatar olala04
olala04
22:49 16.05.2023.

Bože dragi po čemu je on poznat???

LJ
ljudemisi
00:41 18.05.2023.

Ciganović i mesić dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije