Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki povratak

Neprepoznatljiva! Nova frizura slavnu pjevačicu pomladila dvadeset godina

Sinead O'Connor
Foto: Donald Moloney
1/3
04.06.2014.
u 08:15

Slavna irska pjevačica, nakon godina depresije, vraća se novim albumom "I'm Not Bossy, I'm the Boss"

Sinead O'Connor lako mijenja izgled, sudeći po fotografiji naslovnice njezina novog albuma "I'm Not Bossy, I'm the Boss". Slavna irska pjevačica, nakon godina depresije, vraća se pod svjetlo reflektora, a kako bi njezin povratak bio što upečatljiviji, 47-godišnja Sinead prilično se dotjerala.

S crnom perikom, Sinead je odustala od svoje prepoznatljive "nulerice", a nov izgled pomladio ju je bar za dva desetljeća.

Sinead me kontaktirala prije nekoliko tjedana. Sjajno smo se zabavili snimajući ove fotografije i vrlo je uzbuđena zbog novog albuma otkrio je autor fotografija Donald Moloney.

>>Sinead O'Connor otkazala turneju zbog bipolarnog poremećaja

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL; Donald Moloney

Ian West/Press Association/PIXSELL; Donald Moloney

Komentara 1

LI
liliZG
14:04 05.06.2014.

to joj nije nova frizura , već perika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije