Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispeci pa reci

Neodgovorna lažljivica Rihanna prevarila članove grupe La Roux

kids\' choice awards, rihanna
reuters
26.04.2010.
u 09:07

- Ako se predomislila mogla je reći jer... iskreno, nismo ni mislili pjevati s njom. Zanimalo nas je samo kako bi izgledao taj telefonski poziv - kazala je pjevačica i tako "zvijezdi" zadala posljednji udarac.

Da je još uvijek samo mlađahna nezrela zvijezda nespremna održati svoja obećanja, Rihanna je pokazala članovima grupe La Roux. Naime, nakon što je izrazila želju da s popularnim Britancima snimi pjesmu, r´n´b diva ugovoreni poziv zaboravila je napraviti. Elly Jackson, zaštitni glas hitova "In for the kill" i "Bulletproof" nakon toga je prokomentirala.

- Imali smo tri ili više zahtjeva za suradnju, a jedan od njih bio je i Rihannin. Dogovorili smo telefonski sastanak, no ona se nije "pojavila". Neodgovorni postupak opravdavali smo nesrećom koja ju je zadesila s bivšim dečkom, Chrisom Brownom. Međutim, mjesecima poslije toga Rihanna nikad nije okrenula naš broj - tvrdi Elly te dodaje.

- Ako se predomislila mogla je reći jer... iskreno, nismo ni mislili pjevati s njom. Zanimalo nas je samo kako bi izgledao taj telefonski poziv - kazala je pjevačica i tako "zvijezdi" zadala posljednji udarac. Kad se oporavi od medijskog šamara, Rihanna će morati potražiti nove glazbene nade, a sve popularnija grupa La Roux dotad će snimati s reperom Giggsom i Liamom Howlettom iz grupe Prodigy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije