Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni užitak

Neno Belan "zapalio" Tvornicu

neno belan
Foto: Luka KLun/PIXSELL
1/3
27.11.2009.
u 13:03

Splitski pjevač sinoć je u zagrebačkoj Tvornici vjernim obožavateljima priuštio odličan koncert. Njegove najveće hitove u publici pjevušili su Frano Lasić i Žanamari Lalić.

Promocija najnovijeg albuma uživo Nene Belana "Tvornica snova" prošla je sinoć s rukama u zraku.

Poznati splitski glazbenik nastupio je pred tisuću i pol odlično raspoloženih obožavatelja u zagrebačkoj Tvornici među kojima su se našli "zvijezda koja je otplesala svoje" Frano Lasić i pjevačica Žanamari Lalić.

- Neno praši kao i devedesetih, samo s više bora - rekao je kroz smijeh Frano pjevušeći najveće Belanove hitove.

Raspjevani Belan publici je otkrio kako je nedavno postao ujak male Gite i da je njegov sljedeći vrh koji treba dotaknuti  - zagrebačka Arena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije