Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prigodne pjesme

Poslušajte božićne singlove ''Božićna (A gdje si ti?)'' i ''Christmas miracle'' Nene Belana

Neno Belan
PR FOTO
18.12.2015.
u 15:49

U trideset godina dugoj glazbenoj karijeri Nene Belana, konačno je došlo vrijeme i za prve božićne singlove! Riječ je o pjesmi ''Božićna (A gdje si ti)'' za koju je tekst i glazbu napisao splitski autor i producent, Tomislav Mrduljaš, te njezinoj engleskoj verziji pod nazivom ''Christmas Miracle''.

''S obzirom na moja tri desetljeća bavljenja glazbom, i ja sam donekle iznenađen što je tek sad došao red na neku prigodnu božićnu stvar. Čekao sam pravu, nisam htio snimiti bilo što, a Tomina pjesma svidjela mi se već u demo fazi. Na kraju smo je snimili na relaciji Split – Rijeka i jako sam zadovoljan kako je ispala.'', izjavio je Belan.

Pjesme poslušajte ovdje:

BOŽIĆNA (A GDJE SI TI?)

 

CHRISTMAS MIRACLE

 

Romantičan ugođaj ovih božićnih pjesama spaja senzibilitet „splitske dice“, Mrduljaša i Belana, a ovaj dvojac najavljuje još ovakvih suradnji ubuduće.

Podsjećamo, Belan sa svojim Fiumensima priprema veliki koncert ''Ljubav i moda'' kojim će 27. veljače, u zagrebačkom Domu sportova, obilježiti 30 godina svoje karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola ''Ljubav i moda'' koji je objavljen 1986. godine i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci i u Dirty Old Shopu. One najpovoljnije ‘early bird’ po cijeni od 75 kn možete kupiti samo do 31.12.2015., pa svakako požurite jer će nakon nove godine cijena ulaznica biti 95 kn, a na dan koncert 110 kn.

Više saznajte na službenoj Facebook stranici Nene Belana.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije