Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trijumf najupornijih

Neno Belan i Fiumensi okitili se sa tri Porina

neno belan
Foto: davor puklavec/pixsell
1/3
15.05.2010.
u 17:33

Na prvoj večeri 17. dodjele diskografske nagrade Porin koja se ove godine održava u Biogradu dodijeljeni su prestižni kipići koji su za neke nagrađene bili veliko iznenađenje

Posebno uzbudljiva bila je prva večer 17. dodjele diskografske nagrade Porin koja se održava u Biogradu u kojem su i ove godine podijeljeni prvi crvenocrni kipići. Na oduševljenje mnogih, najviše ih je osvojih Neno Belan s Fiumensima koji su Porina dobili u kategoriji za najbolji album godine, najbolji rock-album i najbolju izvedbu grupe s vokalom. Ivana Kindl osvojila je svoj prvi kipić, i to za najbolji album duhovne glazbe kojem je glazbeni producent njezin dečko Alen Križaj. TBF-ovci su slavili u kategoriji za najbolji videobroj, Hladno pivo osvojilo je Porina za najbolji videoprogram, a The Bambi Molesters za najbolju instrumentalnu izvedbu. Najbolji album zabavne glazbe je “Kadenca” Tedija Spalata, a najbolji album klupske glazbe “Neću više jazz kantati” Tamare Obrovac & Transhistria electrica. Jedinstvena Gabi Novak poslije Šibenika preuzela je još dva kipića u kategoriji za najbolji aranžman i najbolju produkciju. Upravo se ona s Gabrijelom Galani Jelenić iz grupe Nola ugodno družila u klubu Carpy more gdje su kao Menartove uzdanice slavile svoj uspjeh. Kako je kazala Gabrijela koja je, otkrio je njezin suprug Marijan Jelenić, dobila ime upravo po Gabi Novak, ni sama ne zna koja bi im kategorija od šest nominacija bila najdraža s obzirom na to da su one nadišle njihova očekivanja jer do sada nisu osvajale Porin.

 

Iako kiša nije išla na ruku organizatorima, večernji program u petak na koncertu na otvorenom na kojem su zapjevali Hari Rončević, Gustafi, Bojan Jambrošić i TBF okupio je ipak brojne posjetitelje. Pravi spektakl priredili su TBF-ovci čiji nastup ni po najjačem pljusku nije omeo brojne obožavatelje. Uz mnoge zvijezde s ovogodišnjeg Porina koje su se danima šetale biogradskom rivom, u petak su pred objektivima fotoreportera nježnosti izmjenjivali budući supruzi Belma Hodžić i Mirza Džomba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije