Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unplugged čarolija

Neno Belan 'bez struje' u jednom glasu s publikom

neno belan (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
09.02.2013.
u 15:09

Koncert je potrajao gotovo tri sata, a publika bi da se nju pitalo u istom ritmu nastavila do jutra

Neno Belan u dupkom punoj Tvornici sinoć je održao prvi od dva unplugged koncerta koji je bio nabijen pozitivnom atmosferom i cijeli je protekao uz zborno pjevanje publike. Belanovi koncerti u Tvornici su već nadaleko poznati, ali ovog puta  sve je bilo drugačije jer je publika svoje drage pjesme čula u verziji \'bez struje\'.

Neno je imao podršku gostiju Maxa Juričića, klape Kampaneli te Akija Rahimovskog i Huseina Hasenefendića Husa koji su svojim nastupom sve podsjetili na legendarni unplugged koncert u ZKM-u. Osim ovih gostiju Belan je imao pojačanje i u obliku mandolina i četiri mlade violinistice.

Koncert je potrajao gotovo tri sata, a publika bi da se nju pitalo u istom ritmu nastavila do jutra uz hitove od onih starijih poput Vino noći i Sunčan dan do novijih kao što su Srce od leda i Galeb. Večeras će Belan u Tvornici održati još jedan koncert i sigurno smo da će Belan i večeras ponoviti jednaku unplugged čaroliju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije