Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOTNI ALBUM

Nenad Ninčević na promociji okupio ‘estradu u malom’

Predstavljanje notnog zapisa Nenada Ninčevića
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
1/15
19.10.2017.
u 20:02

– S većinom od njih sam surađivao, a s nekima proveo i mladost ili su bili jedan ozbiljan dio moga života. Bez njih se sigurno ne bih plasirao na ovaj način – rekao je poznati splitski skladatelj iza kojega je gotovo 40 godina karijere i više od 3000 pjesama

Rijetko koji događaj okupi toliko poznatih na jednom mjestu kao što je to bilo na promociji notnog albuma skladatelja Nenada Ninčevića. U Matis Lounge Baru našla se “estrada u malom”, među ostalima i Goran Karan, Mladen Grdović, Indira Levak, Jacques Houdek, Vlado Kalember, Željko Bebek, Rajko Dujmić, Siniša Škarica, Jasmin Stavros, Vladimir Kočiš Zec, zatim poznata tv-lica – Marija Nemčić, Miroslav Lilić, Uršula Tolj te bivši vaterpolist Perica Bukić.

– S većinom od njih sam surađivao, a s nekima proveo i mladost ili su bili jedan ozbiljan dio moga života. Bez njih se sigurno ne bih plasirao na ovaj način – rekao je poznati splitski skladatelj iza kojega je gotovo 40 godina karijere i više od 3000 pjesama, od toga 400 “živih” – onih koje se na feštama pjevaju kao narodne.

Stoga je bio težak zadatak izdavaču Cantusu izabrati 30 najboljih za notni album, na kojemu se, uz dva CD-a nalaze i notni zapisi i tekstovi pjesama.

– Izdavači su naglasili da je ovo najuži izbor moga opusa. Drago mi je što mi se dogodio notni album, ali nisam opterećen time – ističe Ninčević, koji je karijeru započeo kao skladatelj i gitarist u grupi Tutti Frutti.

Posljednja pjesma koja je postala veliki hit je “Ako voliš ovu ženu” koja samo na YouTubeu ima gotovo 2 milijuna pregleda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije