Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđen gaf

Nemojte nikada zamijeniti L. Fishburna i Samuela L. Jacksona. Inače će vam se ovo dogoditi!

samuel
Foto: Youtube (screenshot)
1/4
11.02.2014.
u 07:55

Samuel L. Jackson jučer je gostovao na televiziji KTLA, što je na kraju ispao vrlo čudan intervju, nakon što ga je voditelj Sam Rubin zamijenio za glumca Laurencea Fishburnea

Samuel L. Jackson jučer je gostovao na televiziji KTLA, što je na kraju ispao vrlo čudan intervju, nakon što ga je voditelj Sam Rubin zamijenio za glumca Laurencea Fishburnea.

Dok su razgovarali o posljednjem Jacksonovu filmu "RoboCop", Rubin ga je upitao o reklami koja se vrtjela tijekom Super Bowla. No, Samuel L. Jackson ove godine nije snimio reklamu za Super Bowl, ali Laurence Fishburne jest, a poznati glumac izgubio je živce nakon što ga je Rubin zamijenio kolegom.

Mi čak ni ne sličimo – vikao je Jackson, dok se Rubin ispričavao uvidjevši svoju pogrešku, no glumac mu nije dao da to zaboravi.

Čitav kaos počne nakon pitanja o reklami za Super Bowl, nakon čega ga Jackson blijedo pogleda i upita: "Kakva reklama za Superbowl?"

– Vidiš, lud si kao ljudi na Twitteru. Nisam Laurence Fishburne. Čak ni ne sličimo. Možda smo obojica crni i poznati, ali ne sličimo – ljutito je govorio Jackson dok je prst uperio prema voditelju.

>>Samuel L. Jackson bijesan jer na Oscaru nije bilo crnaca prezentera

Komentara 2

LA
Latz
09:10 11.02.2014.

"I dare you to ask me again.. I double dare you motherf....! Ask me that one more goddamn time!" :D

DU
Deleted user
09:17 11.02.2014.

Novinarstvo kao i naše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije