Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Nemeš želi na otpad jer je zabrinut za Marijanino zdravlje

nemeš
RTL televizija
01.04.2011.
u 13:42

Velika promjena najmanje se svidjela Nemešu koji je Big Brotheru rekao da bi se želio zamijeniti s Marijanom jer je zabrinut za njeno zdravlje, no Big Brother je odbio njegovu molbu da se “žrtvuje” za svoju dragu.

Stanari Big Brother kuće napokon su upoznali svoje susjede s otpada. Nakon upoznavanja svi stanari osim Eme, Nemeša i Georgea preselili su se na smetlište, a otpadnici su se uselili u kuću.

Velika promjena najmanje se svidjela Nemešu koji je Big Brotheru rekao da bi se želio zamijeniti s Marijanom jer je zabrinut za njeno zdravlje, no Big Brother je odbio njegovu molbu da se “žrtvuje” za svoju dragu. Nemeš je revoltiran tom odlukom izjavio da se nema namjeru družiti s novim ukućanima.

Za to vrijeme, Horvat i Nirmal uživali su blagodatima luksuzne kuće te su skočili u bazen. Ubrzo su im se pridružile i Dragana i Soraja te George koji je novim sustanarima prepričavao svoje životne anegdote.

Ključne riječi

Komentara 13

SW
swimm
15:17 01.04.2011.

\"Nemeš je revoltiran tom odlukom izjavio da se nema namjeru družiti s novim ukućanima.\" HAHAHAHAA..mislio sam da je dečko pametniji

OB
-obrisani-
15:21 01.04.2011.

ok, greška u koracima... nisam još bio skužio da je soraja uselila u kuću... (drugi put prvo pročitati članak)...

OB
-obrisani-
14:59 01.04.2011.

čitaj: \"Nemeš želi na otpad, jer tamo je sisata Soraja...\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije