Naslovnica Showbiz TV

Nemeš rekao Marijani da je voli, a ona njemu da se uozbilji

Nemeš je zaključio da su se zakačili zbog gluposti, na što mu je Marijana rekla da je ponekad divan, a ponekad baš i ne. Nakon toga su se dugo grlili i ljubili, po tko zna koji put strasno su vodili ljubav pa mirno utonuli u san.
30. travnja 2011. u 16:28 6 komentara 4 prikaza
Big Brother

Nemeš i Marijana u petak navečer započeli su razgovor koji je, kako se ispostavilo, bio razgovor pomirenja.

Kao i u većini slučajeva nisu pričali na glas, pa joj je Nemeš šaputajući rekao da je voli i da misli da ga namjerno provocira, dodavši da mu igra "vruće-hladno" paše. Tvrdio je da zna što želi, a ona se pitala zašto se onda glupira, zaključivši da je kod Nemeša inat u pitanju. Također je dodala da nema živce za takve stvari i tražila od njega da se uozbilji.

Nemeš je zaključio da su se zakačili zbog gluposti, na što mu je Marijana rekla da je ponekad divan, a ponekad i ne. Nakon toga su se dugo grlili i ljubili, po tko zna koji put strasno su vodili ljubav pa mirno utonuli u san.

U subotu ujutro nije bilo prevelike napetosti zbog sutrašnjeg ispadanja, a jedini zabrinuti je Nirmal. Sinoć je razgovarao s Duškom o njegovoj taktici koja na kraju nije ispala dobra. Izjavio je da mu je krivo što je na otpadu prvo bio dobar s Horvatom, Sorajom i Duškom, a zatim, kada je došao u kuću, poželio se više zbližiti s drugim timom ukućana. Na kraju se ispostavilo da ga nijedna grupa ne želi. Pokušao je i bojkotirati tjedni zadatak i time pao u očima svojih otpadnika.

 

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

 • tesla moj ponos:

  Nemoralna žena i bezdušna sebična \"majka\" i egzibicionista Nemeš. Kad se ugase reflektori i kamere ugasit će se i njegova \"ljubav\". A njoj će ostati patnja. Do groba.

 • Avatar babas
  babas:

  Ljubav ruši sve prepreke i uvijek pobjeđuje,svu sreću ovim divnim zaljubljenim mladim ljudima i neka odnesu glavnu nagradu,trebat će im!

 • Kakma:

  Babas-----ne pisi gluposti----a sta ona ljubav sa muzom i djetetom,je bila samo farsa?Kako to tumacis?