Naslovnica Showbiz TV

Nemeš posjetio ukućane, tješio je i grlio Marijanu u dvorištu

Stanari otpada, Horvat i Nemeš, večeras će se pridružiti ukućanima luksuznog dijela kuće i uživat će u tulumu
12. travnja 2011. u 12:30 2 komentara 1 prikaza
big brother
Foto: big brother

Osim Nemeša, velikom tulumu u Big Brother kući prisustvovat će još jedan stanar otpada - Horvat, koji je kao tajni zadatak dobio ono što mu ide najgore - laganje i tračanje. Naime, mora ispričati četiri nevjerojatne teorije o četiri ukućana, a dva ukućana moraju u to povjerovati i ispričati te priče Big Brotheru u ispovjedaonici. Horvat je prvo pokušao uvjeriti Soraju koja mu je rekla kako je ona psiholog za lažljivce te da je ne laže bez veze. S poljuljanim samopouzdanjem Horvat je pokušao uvjeriti Emu kako Nemeš umjesto vitamina pije tablete za spavanje te Duška da je njegova Radojka prodala krave. Tim pričama Horvat je zasluženo dobio ulazak u kuću na tulum. Dok su stanari obavljali svoj tjedni zadatak, u kuću je ušao Nemeš. Kratko je razgovarao sa stanarima i onda se posvetio svojoj Marijani. Ostali su se povukli u kuću kako bi ih ostavili same u dvorištu. Grleći se, razgovarali su što će biti kad izađu iz izolacije, Nemeš je tješio Marijanu i rekao joj da će se sve srediti.

 

 

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

  • Agramer198:

    I kao što vidimo duži tekst je na ovoj temi nego o 50. obljetnici leta u svemir... A jesmo ofce, a novinari diletanti -.-

  • -obrisani-:

    Pocela je PUCATI, zato sto se previse suzdrzavala. Htijela je reci pocela sam se PUCATI jer se NISAM suzdrzavala, bit ce da je i ovo bila stamparska greska. Pa nije Marijana glupa, iako je ku*va i dr*lja, (iako je zavrsila ... prikaži još! srednju skolu u 6 godina, najprije je upecala pomorca da joj plati sise da joj ne vise, a sada peca srpskocetnickog pjevaca u usponu da joj sredi mozak!!! Ako nista drugo to bi joj bila dobra investicija!!!!!!!!!!!!! Ova prica me podsijeca na jednu bivsu propalu forumasicu!!!!!!!!!!!!