Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Nemeš izišao iz kuće i priznao: Zaljubio sam se u Marijanu

big brother (1)
Foto: Emotion
1/8
29.05.2011.
u 22:42

Nakon razgovora s voditeljicom Nemeš je dobio još jednu priliku te je vraćen na otpad, gdje su ga dočekali svi bivši natjecatelji osim Dragane i Vladimira. No, ni na otpadu se nije dugo zadržao. Vratio se sa starim stanarima u glavnu kuću.

Big Brother u večerašnjoj emisiji uživo potpuno je zbunio stanare, ali i gledatelje pred malim ekranima. Počelo je s lažnim nominacijama u kojima je ispadanje prijetilo Marijani, Nemešu i Brandonu, pa do posljednjeg trenutka nisu znali hoće li tko od njih zaista izići.

No, bilo je ispadanja. Izbačen je bio Nemeš, ali ne za dugo! Naime, nakon razgovora s voditeljicom Nemeš je dobio još jednu priliku te je vraćen na otpad, gdje su ga dočekali svi bivši natjecatelji osim Dragane, koja je odbila doći jer nije dobila ni jedan glas kada su ukućani prvi put dobili priliku vratiti jednog stanara i Vladimira koji je bio diskvalificiran.

No, ni na otpadu se Nemeš nije dugo zadržao. Vratio se sa starim stanarima u luksuznu kuću, a stanari iz glavne kuće preselili su se na otpad. Ako "otpadnici" ne prođu na testu istine u tjednom zadatku, jedan bivši ukućanin vratit će se u natjecanje. U razgovoru s voditeljicom Nemeš je priznao da se zaljubio u Marijanu, ali nije htio reći vjeruje li da se i ona zaljubila u njega.

– Sada ću pokazati da pravi Nemeš nije onaj koji se napije i razbija, nego onaj koji voli i zabavlja – izjavio je vrativši se u kuću.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
21:17 30.05.2011.

Netko mora da zivi na \"Android-u G4\", kada prati moje komentare i strika minuse!!!! @teraprut, Gricka** ili mrnjau, kako si??????

OB
-obrisani-
02:58 30.05.2011.

Kome ce se gospodja Marijana ulizivati i dodvoravati kada se bude zeljela vratiti u Hrvatsku. Da li ce se i ona poslije samo predstavljati po pustim Internetskim stranicama da je; No, Nonseans, ja sam Europejka, kao sto se gospodicna zagorka-zagrebcanka-slavonka lazno predstavljala. Kome ce Marijana slati uzaludne poruke i stare izlizane slike, mozda i pornografske iz svog tmurnog i izlizanog zivota da je netko spasi jada i bijede u kojem zivi. Mozda se i Marijana vec sada moze pridruziti gore navedenoj zagorki-zagrebcaniki-slavonki po svojim lazima i po Internetskim stranicama, jer jedno je sigurno, da u Hrvatskoj I Dalmaciji takvo hermeticko smece vise niko nece. A svoju orginalnost i iskrenost mogu samo prodavati srbima i izdrkanim kanadjanima kako su ih predstavljale @terapeut, kako su ti prijatelji srbi????

IB
istina_boli
15:57 30.05.2011.

Kurva je kurva, pa i kad ju na kuvac nabijes, ona i dalje ostaje kurva. Eh, jadni li su roditelji koji su odhranili takvu kurvestiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije