Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj tračevima

Nema bračne krize: Zoran Šprajc izveo suprugu Lidiju u kazalište

zoran sprajc
Petar Glebov/Pixsell
27.02.2011.
u 13:53

Odlaskom na premijeru kazališne predstave "Spektakluk" u Satiričkom kazalištu Kerempuh, voditelj HTV-a stao je na kraj glasinama.

U maniri najvećih hollywoodskih zvijezda koje odmahuju rukom na novinske upite za komentar o raznim napisima u tabloidima, i urednik i voditelj na HTV-u Zoran Šprajc odlučio se danima na isti način nositi s glasinama o krizi njegova 12-godišnjeg braka. Na kraj zlim jezicima stao je suptilno - u subotu navečer sa suprugom Lidijom, lektoricom na državnoj televiziji, došao je rukom pod ruku u Satiričko kazalište Kerempuh na premijeru predstave “Spektakluk”. Bez želja da išta komentira, znajući da fotografija govori više od tisuću riječi.

Prije tjedan dana jedan je domaći tjednik objavio da Šprajc održava izvanbračnu vezu s kolegicom s HTV-a Martinom Kiseljak te da istu ni ne pokušava tajiti. Voditelj Dnevnika na cijelu je priču tek rekao da je šokiran objavljenim te da sprema tužbu protiv medija koji mu je, kazao je, gnjusnim lažima pokušao narušiti ugled. A majku svoje troje djece - Franke, Mirona i Darjana - izveo je u kazalište kako bi na taj način svima poručio da njihov brak baš ništa ne može narušiti. Pa ni glasine o preljubu na radnom mjestu koje dijeli sa suprugom.

Komentara 25

OB
-obrisani-
14:13 27.02.2011.

Koja je psihološka definicija osobe koja promijeni prezime zato što je srpsko, a onda skriven iza lažnog prezimena pljuje po svemu hrvatskom? Konfoportunist?

PR
predak
14:17 27.02.2011.

Zasigurno... ...u jedno sam siguran da ovaj tjedan uživam, jer na HTV Dnevniku tog počesto muljajućeg komentatora nema. Hvala Bogu i daj da ga više ne vidimo! A u privatnom životu sa suprugom i troje djece želim mu punu sreću. Ponajviše zbog djece!

LR
ljerka ribolina
15:29 27.02.2011.

vrlo važno!!!:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije