Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJI STARI, GDJE STE...

Nekadašnji Kirk ugostio nekadašnjeg Spocka

07.01.2009.
u 16:32

William Shatner više nego uspješno revitalizirao je svoju glumačku karijeru i osvojio nekoliko Emmyja za ulogu u popularnoj seriji "Boston Legal" (reći ćemo vam samo dvije riječi: Danny. Crane.), te je nakon toga krenuo s vođenjem talk showa.

Doduše, njegova emisija "Raw Nerve" ("Goli živac") prikazuje se na prilično opskurnoj postaji Biography Channel, ali je i pored toga vrijedna pozornosti.

Gosti su dosta šaroliki, od Kelseyja Grammera preko Jimmyja Kimmela do Jenne Jameson, a posebnu pozornost privukla je najnovija epizoda prikazana 6. siječnja, u kojoj je nekadašnji kapetan Enterprisea u originalnoj seriji "Zvjezdane staze" iz šezdesetih ugostio svojega nekadašnjeg prvog časnika mistera Spocka – gost je bio Leonard Nimoy. Pogledajte dio razgovora između Shatnera i Nimoya:

A to nije sve: ne znamo hoće li i kad će – ako će – Shatner ugostiti najintrigantniju i najpopularniju ženu svijeta, Angelinu Jolie, ali za sljedeću epizodu (13. siječnja) najavljen je njezin otac, Oscarom ovjenčani glumac Jon Voight. Pokušat ćemo vam i to predstaviti nekim zanimljivim ulomkom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije