Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Gržetić

Nekadašnja Miss Universe pozirala u seksi izdanju

Ivana
Foto: Srećko Rundić
1/4
11.11.2013.
u 12:21

Bivša Miss Universe Ivana Gržetić, koja se laskavom titulom okitila daleke 1998. godine, pozirala je za portal za muškarce Kult (Kult.com.hr).

Bivša Miss Universe Ivana Gržetić, koja se laskavom titulom okitila daleke 1998. godine, pozirala je za portal za muškarce Kult. Iako se manekenstvom prestala baviti prije 11 godina, kako bi se posvetila studiju, Ivana je pokazala da i danas još uvijek dobro izgleda.

Osim titule Miss Universe Hrvatske, lijepa Dubrovkinja se može pohvaliti i titulom Miss bikini na izboru Miss turizma svijeta, a radila je i kao model na korejskoj TV, dok je na pistama Hong Konga nosila revije za Chanel, Dior i Armanija. Nakon četiri aktivne godine u manekenstvu, posvetila se studiju, a danas je uspješna poduzetnica. Više slika, kao i video sa snimanja editorijala možete pogledati OVDJE.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije