Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijestupnik Kike

"Neka su me kaznili, treba kazniti svakoga tko ne poštuje propise"

kristijan curavic
06.12.2010.
u 18:03

Policija je jučer zaustavila Kristijana Curavića jer je Savskom cestom vozio po tramvajskoj pruzi i kaznila ga s 300 kuna koje će Kike, kaže, svakako uplatiti.

– Neka su me kaznili, podržavam to. Treba kazniti svakoga tko ne poštuje prometne propise – rekao je Kristijan Curavić, kojega je policija zaustavila jer je Savskom cestom vozio po tramvajskoj pruzi.

– Bila je gužva, neki je auto stao i htio sam ga zaobići. Žurio sam se i htio izbjeći gužvu, a onda su me zaustavili – dodaje Curavić.

Kaznu će, rekao je, svakako platiti. Inače poštuje prometna pravila, a odsad će, govori, biti još pažljiviji. Gužva i prometna strka, svjestan je, nisu opravdanje za nepoštovanje propisa.

– Ne znam kolika je kazna, nisam još pogledao uplatnicu, ali čini mi se da je policajac spominjao 300 kuna – govori Kike.

Ključne riječi

Komentara 31

1O
1st-opinion
00:35 07.12.2010.

A da mi je samo znati kaoliko su puta od 1991. do danas platili kaznu vozaci Sabora, vlade ili ministarstava, pa i neki uvazeni HDZ-ovci.

BA
baš
13:10 07.12.2010.

Odlično, ja bih ga sada stalno kažnjavao kako bi što češće ovo ponavljao.

TA
tanburo
21:55 06.12.2010.

tužno kako ljudi vide samo loše u svemu ovo je jedan od rijetkih pozitivnih članaka o prekršajima u prometu, naravno ako ovaj tip i učini to što kažeda hoće, tj plati kaznu i počne se savjesnije ponašati u prometu, a ekipa ne prekida sa negativnim kritikama sramite se niškoristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije