Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Štrumpfovi"

Neil Harris glumit će u animirano-igranom filmu "Štrumpfovi"

Neil Patrick Harris
04.03.2010.
u 14:56

Priča je to o malim plavim bićima koji žive u harmoniji, predvodi ih Papa Štrumf, a prijeti im zli čarobnjak Gargamel koji ih neuspješno pokušava uhvatiti.....

Američki glumac Neil Patrick Harris koji se proslavio humorističkom serijom "Kako sam upoznao vašu majku' dobio je novu ulogu života. Nepopravljivi Barney iz serije igrat će u animirano-igranom filmu "Štrumpfovi".

Naravno riječ je o adaptaciji popularnoga crtanog filma koji je osamdesetih harao televizijama diljem svijeta, a svi oni koji su odrastali u bivšoj državi redovito su ga pratili u nedjeljnom terminu u 18.55 sati.

Priča je to o malim plavim bićima koji žive u harmoniji, predvodi ih Papa Štrumf, a prijeti im zli čarobnjak Gargamel koji ih neuspješno pokušava uhvatiti. Bez obzira što je serija protumačena kao alegorija na komunizam, djecu nisu zanimale te priče i s jednakim užitkom su gledane u svim dijelovima svijeta.

Film bi se u kinima trebao pojaviti sljedeće godine, a bez obzira što je u seriji koja ga je proslavila Neil Patrick Harris veliki ženskaroš, u privatnom je životu deklarirani homoseksualac i već šest godina živi sa svojim partnerom Davidom Burtkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije