Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća

Nedi Ukraden se ostvarila želja: Dobila unuke Nedu i Aleksandru

neda
Goran Jakuš/Pixsell
25.01.2012.
u 17:59

Nikada nije skrivala da želi veliku obitelj, a s obzirom na to da ima samo kćer Jelenu, isticala je da joj je publika nadomještala obitelj koja nije bila s njom

Neda Ukraden napokon je dočekala dan da postane baka. Njezina kćer Jelena rodila je blizankinje Aleksandru i Nedu, što je Nedi najveća životna radost. Nikada nije skrivala da želi veliku obitelj, a s obzirom na to da ima samo kćer Jelenu, isticala je da joj je publika nadomještala obitelj koja nije bila s njom. Jelena je rodila carskim rezom, a kako je Neda nekoliko dana prije poroda rekla, to je bilo zbog sigurnosti obiju beba.

Ključne riječi

Komentara 4

SV
stjepan v.
19:43 25.01.2012.

fino Nedo, a gdje ti oni zive? a ti zivjela u Hrvatskoj prije.

ME
melkior007
08:24 26.01.2012.

Ovo mi je posebno uljepšalo dan. Zaista važna vijest za novine.Večernji list je postao u nekim tekstovima smiješan.

MA
maraton
10:34 26.01.2012.

Je li ova na kokainu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije