Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepša je

Neda Vekić je Nova kraljica Zagreba!

Foto: Josip Čekada
1/9
09.05.2019.
u 15:35

Svojom karizmom i ljepotom u potpunosti je osvojila stručni žiri, među kojima su se ove godine našli saborski zastupnik Ljubo Jurčić, popularni dida Toni, prošlogodišnja pobjednica Anita Tepeš, vlasnik Iločkih podruma Juraj Mihaljević i mnogi drugi.

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sinoć je, već tradicionalno na dan grada Zagreba, održano slavlje ljepote – izbor za 'Kraljicu Zagreba 2019.' Laskavu titulu ove godine odnijela je Neda Vekić.

Foto: Josip Čekada

Svojom karizmom i ljepotom u potpunosti je osvojila stručni žiri, među kojima su se ove godine našli saborski zastupnik Ljubo Jurčić, popularni dida Toni, prošlogodišnja pobjednica Anita Tepeš, vlasnik Iločkih podruma Juraj Mihaljević i mnogi drugi. Lentu, cvijeće i nagradu pobjednici je uručio gradonačelnik Milan Bandić i poželio joj sreću u daljnjim izazovima. Među brojnim uzvanicima bila su prisutna i neka poznata lica, poput dviju kraljica majke i kćeri Danijele i Eme Gračan. Naime, Danijela je jedina Hrvatica koja se okitila titulom Kraljice Svijeta, dok je njezina kćerka prošle godine okrunjena za Kraljicu Hrvatske.

Foto: Josip Čekada

Uz novo okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Nika Murtić, titula Druge princeze pripala je Jana Tomljanović, dok je za Kraljicu fotogeničnosti izabrana Nika Murtić. Kraljica medija je Tena Tomljanović, Kraljica elegancije Josipa Pavić, a Kraljica osobnosti Antonela Šoljić.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćima kostimima. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje je vodio simpatičan dvojac Doris Pinčić Rogoznica i Mario Sedmak, dok su se za odličnu zabavu pobrinuli sjajna skupina Colonia i pjevač Boris Novković, kao i nagrađivane plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Foto: Josip Čekada

Nakon izbora i proglašenja pobjednice, slavlje se nastavilo u NOME baru, gdje se novoizabrana Kraljica Zagreba Neda Bekić po prvi puta predstavila javnosti i nazdravila pjenušcem 'Kraljica Hrvatske', kojeg je posebno za ovaj izbor proizvela najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj - 'Iločki podrumi'.

Foto: Josip Čekada
Novoizabrana Kraljica Zagreba Neda Vekić sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2019., koji će se održati krajem godine u Rovinju u hotelu Lone, a prije toga nas sredinom lipnja čeka ljetni izbor za Kraljicu Jadrana 2019., na otoku Rabu. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Hrvatsku i grad Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije