Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjevan posao

Nećete vjerovati što kraljevska obitelj traži od dadilje

Foto: Anthony DevlinPress Association/Pixsell
1/2
17.10.2018.
u 09:35

Dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača, a jedan od uvjeta jest da govori više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica

Iako je tek jučer kraljevski par objavio trudnoću, javnost već govori o dadilji koja će im pomagati kad se beba rodi.

Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo kraljevska je dadilja koja pomaže vojvotkinji Kate Middleton i princu Williamu u odgoju njihove troje djece.

Dadilja je završila najprestižnije fakultete, a financije je pokrila kraljevska obitelj.

Kako je riječ o prvoj obitelji Velike Britanije i njihova „sitterica“ mora biti spremna na svaku situaciju te biti dostupna non-stop. Sigurnost djece na prvom je mjestu, pa dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača, a jedan od uvjeta jest da govori više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica. Kraljevske dadilje druže se isključivo s drugim aristokratima, ne smiju nositi make-up, a od nakita smiju imati samo decentne naušnice i narukvice. Privatni je život podređen poslu, a za sve dobiva oko 70 tisuća kuna mjesečno.

Trenutačno živi s princem Williamom i Kate Middleton u njihovu apartmanu. Turrion se, kao i većina kraljevskih dadilja, nikad nije udala. Postoji nepisano pravilo da ih svi oslovljavaju s ''gospođo'' iz poštovanja.Također mora poštovati poseban dress code.

– Dadilje se podučavaju svemu, od obrambene vožnje do ostalih sigurnosnih pitanja, kako bi bile u stanju brinuti se za budućeg kralja ili kraljicu. Dakle, Maria zna sve što je potrebno – objasnili su iz kraljevske obitelji.

Pogledajte video s Majom Šuput koja govori o Supertalentu

Komentara 7

DU
Deleted user
10:07 17.10.2018.

odgovoir Dairu , ...al vidis sto ti je zivot , studiras ulazes u sebe trazis malo svjetlosti u tom mraku .. a i ako nisi dadilja onda ti kroz novine ta ista kraljevska familija ispira mozak jer ima placene ljudee u svim medijima pa tako i ovom bijdnom novinarcicu koji sistematski pise o njima , o polu ravamaku Merkel i princevima i navikava normalne ljude da misle o njima i velicaju velicanstveni zivot smrdljive kraljevine

DA
dair
09:59 17.10.2018.

Šta ti je żivot studiraš ulazes u sebe u najboljim godinama i posle radiš kao dadilja u kraljevskoj porodici, moš misliti princeza nema vrenena i mnogo je naporno čuvati svoju rodjenu decu...

ZO
zoranos
10:04 17.10.2018.

Al bitno da večina naših medija izvještava o tim perverzijama. Cirkusarije a ne vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije