Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi je sretnik

Nećete vjerovati koji novi automobil ima Tom Hanks

Tom Hanks
Foto: Facebook/ Naš potok
1/3
29.10.2016.
u 17:27

Glumac se fotografirao pored Fiata 126 poznatog kao peglica i napisao kako je uzbuđen jer je pronašao svoj novi automobil

Jako sam uzbuđen, imam novi automobil - napisao je Tom Hanks uz fotografiju na kojoj otvara vrata legendarnog Fiata 126 poznatijeg kao peglica. Fotografiju je objavio na svom Facebook profilu i dobio 13 tisuća 'lajkova', a obožavatelji su mu rekli kako je pravi sretnik što je uopće naletio na ovaj stari model nekada jako popularnog automobila. 

Hanks, koji je tijekom karijere zaradio oko 350 milijuna dolara, je inače ljubitelj malo većih vozila i u svom voznom parku dosad je imao  Mercedes-Benz S-Class, Chevrolet Tahoe, Toyotu Prius...Hanks trenutno putuje svijetom i promovira novi film "Inferno" u kojem opet glumi Roberta Langdona i za kojeg kaže da mu je bio užitak opet ga utjeloviti jer je to tako inteligentna i promišljena osoba koja neprestano traga za pravim odgovorima. Film "Inferno" je baziran na četvrtoj knjizi iz serije o Robertu Langdonu autora Dana Browna. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:51 29.10.2016.

Imoj bivši šef imao je peglicu, al' mu se zapalila kad mu se prevruo karnister s gorivom koji je glumio rezervoar, a nije bio ni upola faca ko Tom :)

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:02 30.10.2016.

puna ih Kuba. I Lada, Moskvica, cak i Wartburga.

RI
rijecanin84
07:39 30.10.2016.

dzanker

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije