Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Nećak glumice Doris Pinčić bolovao je od leukemije

doris pinčić
18.12.2011.
u 10:00

Nikad neću zaboraviti što je sve prošla cijela obitelj i zato apsolutno podržavam ovakve akcije. Drago mi je da je ovakav odaziv i nadam se da će se tako spasiti još neki život – rekla je Doris Pinčić

Milijun i pol kuna skupilo se u petak na velikom humanitarnom koncertu Zaklade “Ana Rukavina”. Donirali su to gledatelji svojim pozivima, a šestom koncertu odazvalo se mnogo glazbenika, glumaca, političara.

 

– Znam što je leukemija, imali smo je u obitelji. Malo dijete (nećak, op.a.), u bolnicu je došao sa 98 posto tumorskih stanica. Tri godine trajala je borba za njegov život. Jako težak, bolan period. Ne postoji racionalno objašnjenje, ne možeš razumjeti, odgovoriti na upit “zašto?”. Nikad neću zaboraviti što je sve prošla cijela obitelj i zato apsolutno podržavam ovakve akcije. Drago mi je da je ovakav odaziv i nadam se da će se tako spasiti još neki život – rekla je Doris Pinčić, zvijezda serije “Larin izbor”.

 

U svom je radu Zaklada “Ana Rukavina” do sada spasila 13 života, a skupljeni novac pomoći će tipizaciji preostalih sedam tisuća uzoraka krvi.

 

– Odsvirao sam tisuću koncerata tijekom rata i najmanje što mogu učiniti da nekome pomognem jest popeti se na pozornicu. Dirne me i spomen imena Ane Rukavine. I sam sam prije nekoliko mjeseci zamalo ostao bez mlađeg sina. Znam što znači bolest u kući – dodao je glazbenik Jasmin Stavros.

 

Njegov kolega Mladen Bodalec poželio je da nikad nikoga ne napusti osmijeh te dodao da vjera u bolje sutra mora biti prisutna, bez obzira na probleme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije