Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELENA ROZGA

Ne treba mi titula kraljice estrade, dovoljno je da me nazovu Jele

JELENA
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/8
26.03.2011.
u 21:00

Prvi je put u Ciboni nastupila još 1998., kad je pjevala s Magazinom, a i nakon 15 godina, koliko je na estradi, još se uvijek najbolje osjeća na pozornici. Nema joj, kaže, veće sreće nego pred sobom vidjeti drage ljude.

Mislim da nakon koncerta u Splitu svi pretpostavljaju što ih čeka i kakva će atmosfera biti 15. travnja u zagrebačkoj Ciboni. Onima koji nikad nisu bili na mom koncertu obećajem dobru zabavu, pjesme, raskošnu binu i 100 posto sebe na pozornici – kaže Jelena Rozga uoči velikoga zagrebačkoga koncerta.

Djevojka iz susjedstva

Imena gostiju još uvijek ne želi otkrivati, važno joj je samo da ponovi spektakl, sjajnu atmosferu u publici. Nakon pune splitske Arene, manji prostor Cibone ne doživljava kao klupsku svirku.

– Cibona je – Cibona, to je dovoljno reći. Nikad nisam radila razlike među svojim nastupima. Svakom se koncertu dajem potpuno, bez obzira na to pjevam li u klubovima ili velikim dvoranama – govori Jelena.

Prvi je put u Ciboni nastupila još 1998., kad je pjevala s Magazinom, a i nakon 15 godina, koliko je na estradi, još se uvijek najbolje osjeća na pozornici. Nema joj, kaže, veće sreće nego pred sobom vidjeti drage ljude.

– Ništa se nije promijenilo tijekom svih tih godina, ostala sam ona ista cura iz susjedstva kakva sam i bila. Radim posao koji volim najviše na svijetu – kaže.

Iako su je nakon koncerta u ispunjenoj Spaladium areni mediji proglasili kraljicom estrade, Jelena ističe da sigurno neće hodati naokolo dignuta nosa niti su joj laskavi napisi udarili u glavu.

– Na estradi ima mjesta za sve i mislim da nikome ne treba ta titula. Dovoljno mi je da toplo kažu “Jelena Rozga”, s tim sam zadovoljna, ne treba mi titula kraljice – kaže Jelena.

Silno je raduje kad čuje kako se baš njena pjesma vrti u nekom autu, kad u kafiću za susjednim stolom lijepo govore o novom CD-u “Bižuterija”, a ne primijete da im baš ona sjedi iza leđa.

CIJELI INTERVJU PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM BROJU VEČERNJEG LISTA

Ključne riječi

Komentara 17

LA
las35vegas
21:08 26.03.2011.

ljudi moji kaj je to moguce???????? kaj to je jelena, nisam je vidio 9 godina, joj kak se postarala

LA
las35vegas
21:17 26.03.2011.

ak jelena izgleda ovako kak na slici, onda sam se vjerojatno i ja postarav, samo kaj ja to ne primjecujem heheheeheh

OB
-obrisani-
21:04 26.03.2011.

Ova bljuzga mi je skoro natjerala suze na oči ... ajme kako je skromna! Buhuuuuhuuu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije