Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Ne služi se 'laktovima', svoj ego drži pod kontrolom, a privlače ga snažne žene

Borna Filić/PIXSELL
22.03.2020.
u 22:00

Igor ima ambicije, ali ne voli ih isticati, ne voli se nametati i ide naprijed tako da se ne služi “laktovima”, već odrađuje sve što treba za napredovanje. Radije će ostati na istom nivou dok mu se ne ponudi nešto više.

Kazališni i televizijski glumac i voditelj Igor Mešin svojom osobnošću jednostavno osvaja ljude i pri tome privlači isključivo pozitivne emocije. Razlog je taj što on svoj ego drži pod kontrolom pa djeluje kao čovjek iz susjedstva koji samo radi svoj posao. To radi jednostavno, iskreno, nenametljivo, ali i vrlo uvjerljivo.

Odaje sigurnost, objektivnost, realističnost. Ne samo da mu je izražena intuicija, nego i empatija, ali i izuzetna memorija. Sjeća se svakog trenutka iz svojeg života, svake osobe koju je sreo ili upoznao. To mu pomaže u poslu glumca i voditelja.

Igor ima ambicije, ali ne voli ih isticati, ne voli se nametati i ide naprijed tako da se ne služi “laktovima”, već odrađuje sve što treba za napredovanje. Radije će ostati na istom nivou dok mu se ne ponudi nešto više.

1/10

Sklon je neobičnoj vrsti humora. Voli izraziti svoje mišljenje i biti u pravu, ali dobro se zna prilagoditi u izražavanju i to pomalo filozofski “upakirati”.

Psihički je vrlo uravnotežen. Poštuje izrazito tradicionalne vrijednosti života.

Žene u njegovu životu vrlo su snažne osobnosti. Vrlo je galantan i velikodušan prema ženama i prema osobama koje voli.

Odličan je u prijateljskim vezama, ali ponajprije orijentiran na obitelj pa i prijatelje ubraja u obitelj.

Vrlo mu je snažan zaštitnički instinkt prema djeci i prema slabijima.

Na sceni i ispred kamera Igor se osjeća odlično, motivirano i nadahnuto, a publika ga uvijek prima sa simpatijama. Nema euforije. Ne treba mu. Volimo ga takvog kakav je. U njegovu profesionalnom životu događaju se simpatična uzbuđenja koja su posljedica nekih okolnosti na poslu. To su simpatična iskustva, ali nisu nešto što bi ga ispunjavalo ili promijenilo njegov smjer. Čak ga malo dovode u nelagodu, ali siguran je da se želi vratiti već uhodanim profesionalnim ulogama.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.  
 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije