Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakularno

Ne propustite Sulejmana jer stiže nova – Hurem!

sulejman
Foto: ''
1/4
07.11.2013.
u 11:45

Nakon Meryem Uzerli, koja je napustila seriju ovog proljeća, Sulejmanovu najdražu robinju i suprugu Hurem tumači talentirana turska glumica Vahide Gordum koja će se večeras prvi put pojaviti u ulozi crvenokose sultanije.

Večeras se emitira posljednja epizoda treće sezone popularne serije ''Sulejman Veličanstveni“ koja je puna iznenađenja! Osim što će Mihrimah otkriti da je Šahina sluškinja špijunira, a princ Mehmet upasti u nove nevolje koje ga mogu stajati života, na dvor će se vratiti i Hurem, u potpuno novom izdanju!

Unatoč jasnim uputama da ni s kim ne razgovara, Mihrimah poziva sultaniju Šah na večeru kako bi je suočila s novim otkrićem – doznala je da je gospa Emine Šahina doušnica i da ju je cijelo vrijeme špijunirala! Iako se Merdžan-aga i Gulfem boje da bi Mihrimah mogla nauditi sultaniji Šah, mlada princeza zaprepasti sve prijetnjom da će o svemu obavijestiti oca ako Šah već sutra ne napusti prijestolnicu i donira Hureminu vakufu sav svoj novac.

Istodobno, princ Mehmet upada u nove nevolje. Zahvaljujući novom prijatelju u kojeg ima najviše povjerenja, Mehmet se zarazi opasnom bolešću. Sulejman se vraća s pohoda kako bi bio uz Mihrimah koja strahuje za bratov život…

No, ovdje nije kraj! Nakon iznenadnog nestanka i beznadne potrage po cijelom carstvu, Hurem se vraća u harem!

Nakon Meryem Uzerli, koja je napustila seriju ovog proljeća, Sulejmanovu najdražu robinju i suprugu Hurem tumači talentirana turska glumica Vahide Gordum koja će se večeras prvi put pojaviti u ulozi crvenokose sultanije. Stoga ne propustite pogledati novi nastavak serije ''Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije