Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras

Ne propustite koncert Ivana Zaka u Green Gold Clubu

Ivan Zak
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
04.12.2015.
u 13:26

Koncert počinje u 10.30 sati, a sve prisutne poznati pjevač zabavljat će do ranih jutarnjih sati

Ivan Zak održat će večeras koncert u zagrebačkom Green Gold Clubu. Koncert počinje u 10.30 sati, a sve prisutne poznati pjevač zabavljat će do ranih jutarnjih sati.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na ulazu 40 kuna.

Ivan Zak nedavno je objavio novi singl "Ne pitaš za mene", čiju ste premijeru spota mogli u ponedjeljak pogledati na portalu vecernji.hr.

– Pjesma "Ne pitaš za mene" razlikuje se od moja prethodna tri, četiri singla. Iako nosi moj prepoznatljiv potpis, dodatno je obogaćena zvukom violina. Što se tiče samog spota, izuzetno mi je drago što sam ponovno radio s ekipom koja vodi računa o svakom detalju i što ni ovaj spot kvalitetom ne odudara od prethodnog. Uostalom, moja publika to od mene i očekuje – rekao je Zak.

>> Pogledajte spot za novu pjesmu Ivana Zaka "Ne pitaš za mene"

Komentara 5

ON
onle79
13:51 04.12.2015.

Radije bih otišao na električnu stolicu.

GR
grodar
17:49 04.12.2015.

Idem se radije objesit

AM
ameris
18:20 04.12.2015.

Nisu točno napisali,dakle ovako :upad je 30kn,a tko izdrži sat vremena na izlazu dobiva 50 kn te svaki sat više još po 10 kn. Hm..naliješ se ko smuk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije