Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strastvena madonna

Navršila je 53 godine, a ponaša se kao zaljubljena šiparica

madonna
splash/red dot
16.08.2011.
u 16:14

Obljetnicu svog rođenja proslavila na plaži u Hamptonsu u New Yorku u zagrljaju 29 godina mlađeg dečka Brahima Zaibata.

Iako je upravo proslavila 53. rođendan, Madonna se ne misli ponašati u skladu s godinama. Tako je obljetnicu svog rođenja proslavila na plaži u Hamptonsu u New Yorku u zagrljaju 29 godina mlađeg dečka Brahima Zaibata. Zaneseni poljupci, zagrljaji, držanje za ruku i natjeravanje po pijesku, kao da su zaljubljeni klinci. Doduše, 24-godišnji plesač Brahim u tu kategoriju još se i može progurati, no vremešna pjevačica baš i ne. A sreću što je ljubav našla u muškarcu i više nego dvostruko mlađem od sebe podijelila je i sa svojom djecom. Dok se ona ljubakala, njezina djeca David i Mercy igrali su se na plaži pokraj njih. Iako se proteklih mjeseci nagađalo da je Madonni dosadio mlađahni Brahim, oni su vrućim zagrljajima dokazali da je između njih sve u najboljem redu. Prije britanskog plesača Madonna, koja iza sebe ima dva propala braka, hodala je s također mlađahnim momkom – Jesusom Luzom. Brzo nakon prekida pronašla je novu ‘'mušku igračku'’. Brahimova majka, koja je osam godina mlađa od Madonne, izjavila je da joj ne smeta njihova veza.

– Ona je žena, kao i sve druge. Možda je slavna, talentirana glazbenica, ali na prvom mjestu ona je žena – izjavila je.

Par se dan nakon rođendana vratio u London gdje im se pridružila i Madonnina kći Lourdes.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sandrica
03:21 17.08.2011.

Nije ona jedina. Svi bismo mi rado ostali mladi i \"in\", ali nam ne polazi za rukom. Ona je u takvoj situaciji da si moze priustiti o cemu mi samo s a n j a m o!!!

OL
ogi_lux
16:04 17.08.2011.

Ova vijest je u rangu vijesti Fata našla Muju.

MU
mala ulica
07:31 17.08.2011.

Tko može, može. Tko nemože ili sanja ili izruguje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije