Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabranjena reklama

Natalie možda nema umjetne grudi, ali su joj trepavice lažne

dior reklama
DIOR
26.10.2012.
u 08:50

Natalie Portman angažirana je u reklamnoj kampanji za novu maskaru C. Diora, no zabranjena je u V. Britaniji zbog previše fotošopiranja

Je li Natalie Portman povećala grudi pitanje je koje je uzbunilo njezine obožavatelje. Iako glumica nije komentirala špekulacije da su njezine grudi umjetne, doznali smo da su umjetne njezine trepavice!

Proizlazi to iz zabrane reklamne kampanje koju je zvijezda Crnog labuda snimila za Dior. Natalie reklamira novu maskaru te modno-kozmetičke kuće, no čini se kako su autori reklame malčice pretjerali u photoshopu i trepavice učinili nestvarno dugačkima i gustima pa je kampanja povučena. 

Iz Diora su poručili da trepavice jesu retuširali, ali samo minimalno.

Zabrana se zasad odnosi na Veliku Britaniju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije