Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Natali i Dražen pobjednici šoua 'Zvijezde pjevaju'

02.05.2009.
u 22:09

Pobjednici treće sezone HTV-ova šoua "Zvijezde pjevaju" su Dražen Čuček i Natali Dizdar koji su u neizvjesnom finalu pobijedili Duška Modrinića poznatijeg kao crni Roko i Ivanu Kindl, inače prošlogodišnju pobjednicu.

Iako su oba para dobili od žirija maksimalne ocjene, gledatelji su ipak presudili. Tako smo nakon osam tjedana glazbenog nadmetanja dobili novog najboljeg pjevača među poznatima. Iako su cijelu sezonu proveli na vrhu ljestvice i od početka šoua slovili za glavne favorite Ivana i Duško nisu bili razočarani.


Bolji od originala
Oba para su u finalnoj emisiji dali sve od sebe i trudili se svojim izvedbama nadmašiti i originalne izvođače, što im je prema riječima žirija, u nekim slučajevima i uspjelo.

Konkretno, Natali i Dražen su za pjesmu Bijelog Dugmeta "Loše vino", te Ivana i Duško za pjesmu "Ja znam", grupe The Bastardz dobili najveće pohvale jer su kako je žiri ocijenio zvučali i bolje od originala.

Nakon natjecateljskog djela, parovi koji nisu uspjeli ući u finale izveli su zajednički pjesmu "Ljubavna" Parnog Valjka. Podsjetimo, ove sezone su se osim finalista natjecali i parovi Kristina Krepela i Marko Tolja, Davor Dretar i Zorica Kondža, Dolores Lambaša i Giuliano, Mihovil Horvat i Marija Husar te Tamara Despot i Ervin Baučić.


Svoj duet otpjevali su i pobjednici dosadašnjih sezona novinarka HTV-a Lamija Alečković i glumac Nikša Kušelj.

Neuništiva Katja
Ove sezone najviše prašine je svakako digla HTV-ova voditeljica Katja Kušec koja se unatoč slabijim glasovnim sposobnostima provukla gotovo do finala. Iako nije bila u milosti žirija, zahvaljujući šarmu i glasovima gledatelja Katja je s partnerom Đanijem Stipaničevim zaustavljena pred sam ulazak u finale.

Blog Ivane Kindl

(ič)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije